B&B Handelsonderneming is een jong bedrijf met veel ervaring. Na meer dan 31 jaar detailhandel in tuinartikelen zijn wij nu gedeeltelijk overgestapt naar de groothandel in bestratings materialen en de particuliere tuinartikelen handel via internet. Het bedrijf bestaat uit vader C.J. Baars en zoon M.J.W. Baars, samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de bestratings branche.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grote partijen tegen scherpe prijzen. Een overzicht van de producten en diensten die wij leveren kunt u elders op onze website vinden.

Wij proberen zo effectief mogelijk te werken en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij hebben dan ook geen voorraad, personeel en showroom, onze producten worden veelal rechtstreeks door de fabrikant geleverd.

Ons bedrijf is gevestigd in Dronten, te Flevoland, maar wij kunnen leveren door heel Nederland.

Indien u op zoek bent naar een product die niet op onze website staat vermeld neem dan contact met ons op want wellicht kunnen wij deze wel leveren.

Het is niet mogelijk om ons te bezoeken zonder afspraak. Indien u een afspraak wilt maken met ons voor het maken van bijvoorbeeld een offerte dan kunt u contact met ons opnemen.

 

<body> </td> </tr> </table> </body>